cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Archives

Pasi pamë me kujdes edhe në video ndeshjen që Kukësi zhvilloi sot kundër Vllaznisë, klubi shprehet shumë i indinjuar me gjykimin tendencioz të gjyqtarit Andi Koçi. Ky i fundit, me papërgjegjshmëri të plotë dhe mungesë profesionalizmi, sot na mohoi një penallti të pastër, të cilën moviola pas takimit e përcaktoi krejtësisht të rregullt. Të gjithë e panë…

Read More