Tifozët surprizojnë ekipin

Tifozët e Kukësit kanë surprizuar ekipin gjatë udhëtimit të tyre. Në dalje të tunelit, ata kanë bllokuar autobusin e skuadrës dhe janë takuar me lojtarët.
Duke shfrytëzuar rastin, ata kanë bërë edhe foto me lojtarët e Kukësit dhe u kanë treguar atyre mbështetjen maksimale.
Atmosfera ka qenë mjaft e zjarrtë dhe gjithçka po shkon në mënyrën e duhur për ndeshjen e së shtunës.
Ne jemi një familje e madhe.
#ForcaKukësi #SkaMeUNal

Please follow and like us:

Leave a Reply