Pesidenti Gjici dhe menaxheri Halili udhëtojnë drejt Antlias.

Sot, presidenti Gjici dhe menaxheri Halili do të udhëtojnë drejt Antalias për të vizituar ekipin e FK Kukësit që prej më shumë se 7 ditësh vazhdojnë përgatitjet në Antalia të Turqisë, për fazën përgatitore dimërore.

Presidenti Gjici dhe menaxheri Halili do të jenë të pranishëm në stadium për të ndjekur  miqësoren e luksit që do të luaj Kukësi me datë 13 janar në orën 20:00, me orën lokale të Turqisë, përballë skuadrës së Fenerbahçes, në “Gloria Sports Arena”

Please follow and like us:

Leave a Reply