cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Historia

Klubi i F.K. Kukësit feston ditën e sotme, 87-vjetorin e krijimit. Klubi verilindor është themeluar më 4 mars 1930 në Kukës me emrin \”Shoqëria Sportive Kosova\”, duke u bërë i njohur në Shqipëri. Klubi u bë fillimisht nga të rinjtë e Hasit, Lumës dhe nga goranët e Shishtavecit, që konkuruan në sporte si atletika dhe mundja…

Read More
admin 0 March 4, 2017 108 Views

Ekipi i futbollit F.K. Kukësi, është pjesëmarrës në Superligën Shqiptare që nga sezoni 2012 e në vijim, duke dalë tre herë rradhazi nënkampion i vendit dhe një herë në vendin e tretë. Ka fituar kupën e Shqipërisë dhe ka dalë finalist i kupës së Shqipërisë edhe në dy sezone të tjera. Gjithashtu ai është pjesëmarrës…

Read More
admin 0 July 3, 2016 99 Views