cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Çështja Krkëtiç është e mbyllur, reagon menaxheri Halili: Shkeli rregulloren e bëndshme

  • January 27, 2018
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 795 Views

Mbas përfundimit të pyetjeve për trajnerin, fjala i kaloi menaxherit të klubit, i cili ishte i pranishëm në konferencën për shtyp. Naim Halili sqaroi çështjen e një prej lojtarëve që ka mbetur pezull te Kukësi, Milosh Kërkotiç. Ky i fundit as nuk është larguar dhe as nuk është futbollist i Kukësit.

 

“Kërkotiç nuk është paraqitur pranë ekipit, ka pasur disa shkelje të rregullores së brendshme të klubit dhe për këtë ai është penalizuar me gjoba. Ai është vetëlarguar nga ekipi i Kukësit. Ne i kemi thënë të paraqitet pranë ekipit dhe të rregullojë sjelljen, por ai s’e ka bërë”, tha Halili.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.