cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Kale i gatshëm ti bashkohet ekipit në fazën përgatitore.

  • December 26, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 193 Views

Sot gjatë orëve të paradites, lojtari i FK Kukësit Elton Jose  Periaras De Andreade i është nënshtruar një opercioni nga një ekip i specializuar mjekësh të spitalit “Vila Maria” në Tiranë.

Elton Kale u dëmtua në ndeshjen e javës së 15 të Kategorisë Superiore, atë midis KF Teutës dhe FK Kukësit.

Gjatë përplasjes dhe manovrës me topin, ai është rrëzuar dhe në tentativë për ti fituar aksionin,  lojtari kundërshtar e ka shkelur me taka në dorën e djathtë të shtrirë në fushën e lojës.

Atij i  është dhënë ndihma mjekësore dhe menjëherë është konstatuar se taka e hekurt e ka dëmtuar në gishtin tregues të dorës së djathtë.

Edhe në konsultat dhe ekzaminimet e mëvonshme mjekësore,rezultoi se dëmtimi ishtei i rëndë dhe kërkonte ndërhyrje kirurgjikale

Sipas mjekeve atij i është dëmtuar bazamenti i gishtit tregues i dorës së djathtë.

Operacioni i kryer nga mjekët doli me sukses dhe Kale është i gatshëm ti bashkohet ekipit për fazën përgatitore që do të zhvillohet në Antalia të Turqise nga data 04/01/2018 deri me 16/01/2018

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.