cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Aludimet e mediave për tranierin te FK Kukësit të pavërteta.

  • December 26, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 163 Views

Që pas largimit të Milikoviç nga stoli i Kukësit,mediat kanë paraqitur një interes të madh për emrin e tranierit të ri.

Shumë emra janë lakuar,dhe media ka aluduar për takime të presidentit me emra të përvetshëm si Kozniku,Cungu,Ramadani.

Sqarojmë se asnjë nga këta emra nuk është takuar  me presidentin Gjici.

Klubi po bën përpjekjet maksimale për emrin e ri të bankinës së Kukësit,me objektivin e qartë për ruajtjen e titullit Kampion,si dhe Kupën e Shqipërisë.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.