cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Milinkoviç dhe ndihmësat e tij, jo më pjesë e Kukësit.

  • December 23, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 157 Views

Duke nisur që nga sot , në drejtimin e Kukëist nuk do jetë më taineri , Mlladen Milinkoviç dhe ndihmësat e tij. Sot ky staf me në kye Milinkoviç, ka paraqitur dorëheqjen pranë presidentit te klubit.

Presidenti , Safet Gjici, ka miratuar doreheqjen e tyre dhe i ka falenderuar për punën e bërë edhe pse ajo nuk ishte në prithsmërinë e duhur dhe në objektivat e marër në fillim të sezonit nga Milinkovic.

Kjo dorëheqje vjen pas rezultateve të dobëta dhe pikëve të pakta që  stafi dhe ekipi morën.

Theksojm se presidenti i ka dhënë mbështetje maksimale , stafit që po largohet dhe disa herë edhe pse rezultatet ishin të dobëta ku u ka dhënë shansin  Milikoviçit dhe bashkëpunëtorëve të tij.

Pozicioni aktual i ekipit është larg objektivave që mori Milinkoviç, duke mos haruar dhe katër humbej në fushën e Kukësi, gjë që nuk kishtë ndodhur asnjëherë më parë .

Klubi është në trataiva për gjetjen e emrit të ri që do drejtojë pankinën e Kukësit , dhe mes shumë kandidaturave do të përzgjëdhë më të mirën , që të vijojë punë për arritjen e objektivave për titull kampion , pasi asgjë ende nuk ka mabruar dhe ka ende kohë që dhe me merkaton e dimrit të kapet vendi i parë.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.