cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Reagim në lidhje me çështjen Emini

  • September 1, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 126 Views

Skuadra e Kukësit mësoi vendimin e përkohshëm dhe jo përfundimtar të FIFA-s, në lidhje me çështjen e lojtarit nën kontratë me Kukësin, Izair Emini. Që në krye të herës duam të lajmërojmë se klubi i Kukësit do të vazhdojë  procedurat në organet e FIFA-s duke i vendosur në dispozicion këtij institucioni të gjitha dokumentacionin  përkatës.

Në lidhje me argumentet e dhënë, ka pasaktësi, pasi skuadra e Kukësit ka kërkuar rikthimin e sulmuesit Izair Emini dhe ka ndërmarrë edhe të gjitha hapat përkatës duke njoftuar edhe FSHF-në, klubin e Shkëndijës dhe Federatën Maqedonase të Futbollit.

Kukësi që në momentin e parë që lojtari nuk është paraqitur në datën e kërkuar nga klubi ka vënë në dijeni FSHF-në për mungesën e tij. Më tej, klubi i Kukësit ka depozituar edhe një kërkesë në FSHF për rikthimin e sulmuesit. Ka vënë në dijeni edhe klubin e Shkëndijës për kontratën e futbollistit me Kukësin dhe ka kërkuar që të mos e federojë. Një shkresë e tillë i është dorëzuar edhe Federatës Maqedonase të Futbollit duke i kërkuar që të mos e federojë lojtarin. Federata Shqiptare e Futbollit ka qenë në një linjë me klubin e Kukësit, pasi ka refuzuar kalimin e kartonit të transferimit në sistemin TMS. Të gjitha këto veprime të klubit të Kukësit duke përfshirë edhe njoftimet që i janë bërë lojtarit për paraqitje tregojnë qartë dëshirën e skuadrës së Kukësit për ta pasur në ekip.

 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.