cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Kukësi vijon me përgatitjet të forta

  • August 25, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 122 Views

Kukësi vijon përgatitjet në Ohër, ku trajneri Milinkoviç së bashku me ndihmësit e tij i kanë dhënë ngarkesën maksimale skuadrës, me nga dy seanca në ditë. Në kushte mjaft të mirë, skuadra po arrin nivelin pritshmëritë e teknikut serb, për të qenë gati për ndeshjen e Superkupës. Skuadra do të përgatitet deri në fund të muajt në Ohër dhe më pas do të kthehet në kryeqytet.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.