cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Çmimet e biletave dhe ndarja e tribunave për ndeshjen ndaj Sheriff Tiraspolit

  • July 17, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 112 Views

Klubi i Kukësit bën të ditur ndarjen e stadiumit në tribuna dhe çmimet e biletave për ndeshjen ndaj Sheriff Tiraspolit. Në program ditën e mërkurë, ora 19:30, në stadiumin \”Elbasan Arena\”.
Çmimet e biletave në tribunat C1, C2, dhe C3 do të jenë 300 lekë.
Në tribunat F, E, D do të jenë 500 lekë.
Çmimet e biletave në tribunën A1, A2, A3, A4, B1, B2, B4, B5 do të kushtojnë 1 000 lekë.
Çmimet e biletave në tribunën VIP dhe B3 do të kushtojnë 2 000 lekë.
Tifozeria mike do të akomodohet në tribunën G3, ndërsa tifozeria jonë do të ketë sektorët e tjerë të stadiumit.
Shitja e biletave ka filluar në orën 09:00, në pikën e shitjes së \”Selman Stërmasi\” dhe \”Elbasan Arena\”.

\"\"

 

 

 

 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.