cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Sheriff Tiraspol – F.K. Kukësi, përcaktohet orari i saktë i ndeshjes

  • July 1, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 96 Views

Sheriff Tiraspol – F.K. Kukësi
12 korrik, ora 19:00

Mos e harroni këtë orar dhe datë, pasi është momenti ynë. F.K. Kukësi do të bëjë debutimin në UEFA Champions League kundër skuadrës së Sheriff Tiraspolit.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.