cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Kukësi do të nisë procedurat ligjore kundër Albi Allës

  • June 29, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 111 Views

Skuadra e Kukësit do të reagojë në bazë të të gjitha rregullave për futbollistin nën kontratë Albi Alla. Mbrojtësi, sipas asaj që është raportuar nga mediet greke dhe shqiptare, ka arritur marrëveshjen me ekipin e Larisës në Greqi, madje është prezantuar nga klubi grek në kundërshti të plotë me rregullat e FIFA-s dhe UEFA-s.

Futbollisti është nën kontrate me kampionët e Shqipërisë dhe si rezultat nuk ka të drejtë të prezantohet apo të publikojë marrëveshjen me ekipe të tjera deri në përfundim të kontratës me Kukësin. Më poshtë edhe kopja e shkresës që i është dërguar futbollistit Albi Alla.

\"\"

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.