cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Kukësi gjobit Albi Allën me një rrogë mujore

  • June 18, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 129 Views

Klubi i Kukësit ka gjobitur lojtarin Albi Alla për shkak të shkeljes së nenit 2, pika a) të Rregullores së Brendshme të Klubit dhe të kontratës së lojtarit. Mbrojtësi nuk është paraqitur në ekip më datë 12.06.2017 duke mos njoftuar dhe duke mos marrë leje. Gjobitja e tij bëhet me një rrogë mujore, pa i prekur minimumin jetik.

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.