cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Skuadra vijon përgatitjet me dy seanca në ditë

  • June 16, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 107 Views

Skuadra e Kukësit ka përfunduar përgatitjet edhe për ditën e sotme, stërvitje këto në kuadër të përgatitjeve për Champions League. Trajneri Ernest Gjoka edhe ditën e sotme kishte planifikuar 2 seanca stërvitore. E para me vaprime te Liqeni Artificial, e zhvilluar në orën 9:30. Lojtarët kanë marrë një program më të fortë fizik dhe e dyta në fushën e kompleksit “internacional”, në Pezë.

Programi stërvitor po shkon mirë dhe skuadra po tregon rritje në të dhënat fizike. Faza përgatitore do të fillojë me 23 qershor në Austri.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.