cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Kukësi vazhdon përgatitjet

  • June 15, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 112 Views

Skuadra e Kukësit ka vijuar përgatitjet në kuadër të përgatitjeve për Champions League. Ekipi nën drejtimin e trajnerit Ernest Gjoka edhe ditën e sotme ka zhvilluar 2 seanca stërvitore. E para në palestrën \”Nobis\”, ku kanë marrë një program më të fortë fizik dhe e dyta në fushën e kompleksit \”internacional\”, në Pezë.

Ekipi ka marrë ngarkesën e duhur fizike dhe trajneri Ernest Gjoka po ndjek me përpikmëri programin e tij stërvitor. Me grupin sot është bashkuar edhe braziliani Kale.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.