cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Faza përgatitore në Austri / Miqësoret dhe ekipet që do të përballemi

  • June 14, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 94 Views

Skuadra e Kukësit në kuadër të pjesëmarrjes në Champions League ka nisur punën me vrull. Stafi teknik ka hyrë në ditën e 3-të të përgatitjeve me grupin e lojtarëve dhe stërvitjet kanë nisur nga kompleksi \”Internacional\”, në Pezë. Duke parë konkurrencën e fortë në Champions League dhe nivelin e lartë është menduar një fazë përgatitore prej 2-javësh në Austri.

Ekipi i Kukësit do të nisët më datë 23 qershor dhe do të qëndrojë për rreth 2 javë. Trajneri Ernest Gjoka do të përpilojë listën e lojtarëve që do të ketë në dispozicion dhe më pas mund të presë edhe ndonjë afrim të mundshëm për plotësimin e grupit me cilësi.

Klubi ka marrë të gjitha masat e duhura dhe janë përcaktuar edhe ndeshjet dhe ekipet që do të përballemi në këtë fazë përgatitore.

Ndeshjet miqësore:

 24/06/ 2017 Kukesi – Wolsberger Austria

 28/06/2017 Botosani – Kukesi

 2/ 07/2017 Kukesi – Rostav Rusi

 4/07/2017 Dinamo Moskov – Kukesi

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.