cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Musolli dhe Tejeci me Përfaqësuesen e Kosovës

  • June 6, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 195 Views

Klubi i Kukësit ka marrë ftesë nga përfaqësuesja e Kosovës për mesfushorin Besar Musolli dhe nga Shpresat e Kosovës për Drilon Tejecin. Ky grumbullim është mjaft i vecantë për kampionatin e Shqipërisë Musollin, pasi është hera e parë që grumbullohet nga trajneri Albert Bunjaki.

Tejeci vazhdon të jetë pjesë e rëndësishme e kontigjentit të Shpresave të Kosovës. Klubi i Kukësit i dëshiron suksese të dy lojtarëve dhe shpresojmë që të marrin rezultate pozitive.

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.