cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

FIFA uron fitimin e titullit nga Kukësi

  • May 25, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 140 Views

Në vazhdën e urimeve për fitimin e titullit kampion. I radhës ka qenë nga FIFA. Ata i kanë dërguar një letër urime presidentit të FSHF-së Armando Duka për të përcjellë edhe urimet më të mira për skuadrën verilindore.

MESAZHI I PLOTË PËR FK KUKËSIN

“I dashur president,

Kam kënaqësinë t’i dërgoj urimet e mia më të mira FK Kukësit për titullin e parë kampion në historinë e vet.

Ky titull vjen si rezultat i punës së kryer nga të gjithë dhe urimet e mia shkojnë për futbollistët, trajnerin, administratën, stafin teknik dhe mjekësor, si dhe tifozët e kësaj skuadre.

Në emër të gjithë komunitet të futbollit, do të doja të falënderoja Kukësin dhe federatën shqiptare në ndihmën e dhënë për përhapjen e mesazhit pozitiv të futbollit”.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.