cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Vardari uron kampionët e Shqipërisë

  • May 24, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 199 Views

Skuadra maqedonse e Vardarit ka uruar për fitimin e titullit kampion skuadrën e Kukësit. Kampionët e Shqipërisë kanë dërguar një urim në anglisht në zyrat e klubit të verilindorëve. Në të vihet theksi te urimi i skuadrës së Kukësit për fitimin e titullit të parë në histori. Miqtë nga Maqedonia shprehin bindjen e tyre se do të vazhdojmë në rrugën e suksesit.

Në të njëjtën kohë gjejmë rastin t\’i falenderojmë publikisht për urimin dhe t\’u urojmë fitimin e titullit kampion. Futbolli përçon mesazhe uniteti dhe bashkimi!

\"\"

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.