cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Skuadra e Lirisë së Prizrenit uron ekipin kampion të Shqipërisë

  • May 24, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 119 Views
Skuadra e Kukësit urohet nga skuadra e Lirisë së Prizrenit për fitimin e titullit kampion. Falenderojmë vëllezërit tanë nga Kosova për urimin dhe i dëshirojmë suksese në vazhdim.

Nga: KF “Liria”, Prizren

Për: FK “Kukësi”

Telegram urimi

Me rastin e arritjes së suksesit, daljes Kampion në  Superlig, më lejoni që në emër timin dhe KF “Liria”, të shpreh urimet më të përzemërta për Klubin Tuaj.

Ju urojmë, po ashtu, përfaqësim dinjitoz në arenën ndërkombëtare !

            Me dëshirën dhe vullnetin, për thellim marrëdhëniesh mes dy klubeve, Ju përshëndesim !

Prizren, 24.05.2017   

Me respekt,                                                                               KF “Liria”

                                                                                         Mirsad Çollaku, kryetar

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.