cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Tifozët surprizojnë ekipin

  • May 18, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 117 Views

Tifozët e Kukësit kanë surprizuar ekipin gjatë udhëtimit të tyre. Në dalje të tunelit, ata kanë bllokuar autobusin e skuadrës dhe janë takuar me lojtarët.
Duke shfrytëzuar rastin, ata kanë bërë edhe foto me lojtarët e Kukësit dhe u kanë treguar atyre mbështetjen maksimale.
Atmosfera ka qenë mjaft e zjarrtë dhe gjithçka po shkon në mënyrën e duhur për ndeshjen e së shtunës.
Ne jemi një familje e madhe.
#ForcaKukësi #SkaMeUNal

\"\" \"\"

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.