cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Tifozët karikojnë ekipin para ndeshjes

  • May 4, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 142 Views

Në seancën stërvitore që po zhvillon ekipi në kompleksin \”Internacional\”, në Pezë ka pasur disa vizitorë të veçantë. Tifozë të Kukësit kanë takuar ekipin para ndeshjes me Partizanin duke u shprehur lojtarëve besim të plotë dhe duke i dhënë moral për sfidën ndaj kryeqytetasve.

Tifozët janë mirëpritur nga lojtarët para se të niste seanca stërvitore dhe kanë këmbyer një bisede miqësore për disa minuta. Atmosfera është mjaft pozitive dhe të gjithë kanë besims e gjithçka do të kalohet me sukses. \"\" \"\"

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.