cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Skuadra përfundon seancën e parë në palestër

  • April 19, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 92 Views

Ekipi i Kukësit ka nisur një program të ngjeshur për ditën e sotme. Stafi teknik ka menduar të zhvillojë dy seanca për ditën e sotme. Ekipi ka zhvilluar stërvitjen e parë në palestër. Skuadra është drejtuar për te qendra \”Nobis\”, në orën 10:00 dhe ka qendruar në urdhrat e stafit teknik për rreth 60-minuta.

Lojtarët e kanë marrë të plotë ngarkesën stërvitore, ndërkohë që me ekipin është rikthyer edhe mbrojtësi Bekim Dida. Ky i fundit ka filluar stërvitjen me grupin, pas operacionit që kaloi në gju.

\"\" \"\"

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.