cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Asambleja e Përgjithshme e FSHF-së, Kukësi përfaqësohet nga presidenti Gjici

  • March 15, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 105 Views

Ditën e sotme është zhvilluar Asambleja e Përgjithshme e Federatës Shqiptare të Futbollit. Klubi i Kukësit u përfaqësu nga presidenti Safet Gjici. Takimi u zhvilluar në \”Tirana Internacional Hotel\” dhe u mbajt për rreht 4 orë. U diskutua për një sërë çështjesh të ndryshme.

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.