cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Java e 26-të / K.F Skënderbeu – F.K. Kukësi

  • March 13, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 98 Views

Java e 26-të / K.F Skënderbeu – F.K. Kukësi
Ditën e premte, 17 mars, ora 18:00, stadiumi \”Skënderbeu\”

Një ndeshje mjaft e rëndësishme na pret në Korçë. Megjithatë, me besim të plotë te futbollistët dhe me tifozët që do të na përkrahin do të ia dalim mbanë.
#ForcaKukësi #Marshojmë

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.