cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Gjoka: Vlerësojmë çdo ekip!

  • March 11, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 104 Views

Trajneri Ernest Gjoka në deklaratën e tij të dhënë pas ndeshjes së fituar me Korabin ka vlerësuar ekipin, por i ka sqaruar të gjithë se Kukësi nuk nënvlerëson asnjë kundërshtar.

\”Nga unë deri te futbollisti i fundit e dinim çdo të thoshte kjo ndeshje. Unë mendoj se sot se kemi marrë atë që kemi kërkuar. Ekipet e vogla e marrin në qafë kampionatin, buzqeshja jonë nuk ka marrë akoma formë . Ne kemi qenë gjithë kohës në rrugën për titull, të vetëm dhe çdo ndeshje është luftë dhe e kam thënë dhe këmbngul se ne jemi 3 ekipe që do kërkojmë deri në fund. Lufta është e hapur dhe nuk kemi kohë të gëzojmë tani. Kemi Skënderbeun përpara, por ne menduam vetëm për Korabin, pasi nuk nënvlerësojmë asnjë ekip. Proekupimi ka qenë në maksimum dhe në sulm u shprehëm mjaft mirë”.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.