cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Gjyqari Ridger Çokaj shpallet i padëshiruar për Kukësin

  • February 26, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 95 Views

Klubi i Kukësit nuk është i kënaqur me gjykimin në ndeshjen ndaj Partizanit, nisur nga episodi i anulimit të golit të Eminit, në minutën e 30-të të takimit. Pozicioni i sulmuesit të Kukësit është dukshëm në pozicion të rregullt dhe çuditërisht goli u anulua nga arbitri anësor Ridger Çokaj. Klubi i Kukësit do të bëjë depozitimet përkatëse në FSHF kundër këtij arbitri duke kërkuar dënimin maksimal të tij. Gjithashtu kërkojmë që të mos gjykohemi më nga anësori Çokaj, pasi vendimet e tij në dëm të Kukësit janë të përsëritura.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.