cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Kukësi B vazhdon përgatitjet

  • January 20, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 98 Views

Skuadra e dytë e Kukësit nën drejtimin e trajnerit Edmond Dalipi ka nisur përgatitjet për vijimin e kampionatit të Kategorisë së Dytë. Futbollistët dhe lojtarët e këtij ekipi kanë qenë vazhdimisht në moniturim, rasti më i mirë është ai i Bytyçit që ka zhvilluar fazën përgatitore me skuadrën në Turqi. Emra të tjerë stërviten me ekipin e parë.

Kukësi B stërvitet në Tiranë, në kompleksin sportiv \”Internacional\”, në Pezë. Ata marrin pjesë në Kategorinë e Dytë.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.