cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

NJOFTIM PER LOJTARIN FELIPE MOREIRA SANTOS

  • January 19, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 99 Views

NJOFTIM PER LOJTARIN FELIPE MOREIRA SANTOS
AVIO PARA O JOGADOR FELIPE MOREIRA SANTOS

I nderuar z. Moreira,

Ju njoftojmë se jeni larguar nga FK Kukesi pa leje dhe pa njoftuar dhe nuk jeni paraqitur pranë klubit për fazën përgatitore, e cila filloi në datën 05.01.2017 në Antalya, Turqi dhe nuk i jeni pergjigjur pozitivisht thirjes sone per t\’iu bashkuar ekipit deri diten e sotme, edhe pse ju kemi lajmeruar shkreserisht dhe elektronikisht me date 09.01.2017.
Për këtë arsye po iu kerkojmë, per here te fundit, të paraqiteni pranë klubit brenda datës 26.01.2017, në të kundërt do ta konsiderojmë zgjidhje të njëanshme nga ana juaj të kontratës të nënshkruar midis palëve tona.

Honrado Sr.Moreira,

Notificamos que você deixo o FK Kukes sem permissão e sem aviso prévio e não estãva presente na fase preparatória da equipe que começou no data 05.01.2017 em Antalya,Turquia e não respondio positivamente ao chamado para se juntar à equipe até agora, ainda que nos anunciamos a carta oficial e eletronicamente em data 09.01.2017.
Por esta razão, procuramos informar, pela ultima vez, de estar presente no clube até a data 26.01.2017, caso contrário vamos considerar resolvido unilateralmente ao seu lado do contrato assinado entre nossos partidos.

FK KUKES

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.