cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Faza përgatitore

  • January 13, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 109 Views

Skuadra e F.K. Kukësit i ka dhënë fund përgatitjeve ditën e sotme. Verilindorët kanë zhvilluar dy seanca stërvitore, një pradite dhe një pasdite. Ekipi i drejtuar nga trajneri Ernest Gjoka po merr ngarkesën e duhur fizike. Në mëngjes, skuadra ka zhvilluar një seancë force, ndërsa pasdite është përgatitur në fushën e madhe nën drejtimin e stafit teknik.

\"skuadra\" \"skuadra1\" \"skuadra2\"

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.