cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

NJOFTIM PER LOJTARIN FELIPE MOREIRA SANTOS

  • January 9, 2017
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 94 Views

NJOFTIM PER LOJTARIN FELIPE MOREIRA SANTOS
AVIO PARA O JOGADOR FELIPE MOREIRA SANTOS

I nderuar z. Moreira,

Ju njoftojmë se jeni larguar nga klubi pa leje dhe pa njoftuar dhe nuk jeni paraqitur pranë klubit për fazën përgatitore, e cila filloi në datën 05.01.2017 në Antalya Turqi.
Për këtë arsye kerkojmë të paraqiteni pranë klubit brenda datës 18.01.2017 në të kundërt do ta konsiderojmë zgjidhje të njëanshme nga ana juaj të kontratës të nënshkruar midis palëve tona.

Honrado Sr.Moreira,

Notificamos que você deixo o clube sem permissão e sem aviso prévio e não estão presente na fase preparatória da equipe que começou no data 05.01.2017 em Antalya Turquia.
Por esta razão, pedimos para aparecer no nosso clube dentro do data 18.01.2017, caso contrário vamos considerar resolvido unilateralmente ao seu lado do contrato assinado entre nossos partidos.

\”FK KUKES\”

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.