cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Kukësi e zhvillon fazën përgatitore në Antalia

  • December 30, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 90 Views

Skuadra e Kukësit e ka vendosur se ku do të zhvillojë fazën përgatitore. Qyteti i Antalias në Turqi është vendi i përzgjedhur nga klubi i verilindorëve për të zhvilluar fazën përgatitore. Ekipi do të akomodohet në resortin \”Palace Kremlin\”.

Skuadra do të nisë stërvitjen me datë 3 janar në Tiranë dhe më pas do të udhëtojë me datë 5 në Turqi. Kthimi do të bëhet me datë 18. Kushtet e resortit janë shumë të mira dhe i krijon të gjitha mundësitë për të kaluar  një fazë përgattiore shumë të mirë.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.