cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

F.K. Kukësi shpërndan dhurata për personat me aftësi të kufizuar

  • December 18, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 103 Views

Futbolli përveç emocioneve që të dhuron në fushë përçon edhe mesazhe të fuqishme. Ekipi i F.K. Kukësit para ndeshjes me Skënderbeun, në kuadër të festave të fundivitit, ka shpërndarë dhurata për personat me aftësi të kufizuar. Të gjithë lojtarët dhe stafi teknik i kanë falur pak çaste lumturie këtyre personave që janë edhe tifozë me skuadrën e qytetit.

Shpërndani dashuri dhe ndihmoni personat që kanë nevojë!
#ForcaKukësi #Jeminjëfamilje #Solidarizohu

 

\"ndihma\" \"ndihma1\" \"ndihma2\" \"ndihma3\" \"ndihma4\"

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.