cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Kukësi vendos heshtje për shtyp

  • December 15, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 93 Views

Skuadra e F.K. Kukësit vendos heshtje për shtyp para ndeshjes me Skënderbeun. Stafi teknik dhe skuadra duan të punojnë në qetësi dhe të jenë të përqendruar vetëm te takimi kundër korçarëve. Në këtë mënyrë çdo informacion apo lajmërim mund ta merrni përmes sajtit zyrtar të klubit. Heshtja për shtyp do të jetë në fuqi deri pas ndeshjes me korçarët.

Për çdo paqartësi që mund të keni gjatë këtyre ditëve mund të kontaktoni me zyrën për shtyp. Faleminderit!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.