cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png
  • December 8, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 90 Views

Verilindorët kanë kryer dy seanca përgatitore ditën esotme. Seanca e parë ka vijuar paradite në palestër, ndërsa në orën 16:00, kuksianët janë zhvendosur në kompleksin “Internacional”, për t’i dhënë fund përgatitjeve në kryeqytet. Ditën e nesërme, ekipi do të udhëtojë drejt Kukësit, për të zhvilluar seancën e fundit stërvitore. Grupi është i plotë dhe mungesa e vetme ka qenë Albi Alla, i cili do të mungojë për shkak kartonësh. Pashaji ka vazhduar me përgatitjet me grupin.

\"lushtaku\" \"lushtaku2\" \"lushtaku3\" \"lushtaku4\" \"lushtaku5\" \"lushtaku6\"

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.