cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Kukësi vijon përgatitjet, nis grumbullimi

  • December 4, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 92 Views

Verilindorët kanë vijuar përgatitjet në kompleksin “Internacional” në Pezë. Skuadra  ka zhvilluar stërvitje në orën 17:30. Grupi ka qenë i plotë dhe seanca ka zgjatur afro 90 minuta. Përgatitjet kanë pasur karakter tekniko-taktik. Ekipi është në gjendje të mirë dhe atmosfera është mjaft pozitive.

Menjëherë pas seancës së djeshme ekipi ka nisur grumbullimin dhe është akomoduar në hotel \”Eklips\”.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.