cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Z.Kujtim Baholli kontribuon për skuadrën e F.K.Kukësit

  • November 29, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 86 Views

Klubi i F.K. Kukësit dhe presidenti Safet Gjici falenderon publikisht z. Kujtim Baholli për kontributin e tij me dhurata për skuadrën e Kukësit. Zoti Baholli ka dhuruar një set uniformash për ekipin e parë dhe një pajisje për bërjen e çajit.

Klubi i F.K. Kukësit është i lumtur që ka në përbërje tifozë të tillë si zoti Baholli që kanë dëshirë të shohin mirë ekipin. Bashkë jemi më të fortë!

\"kujtim-baholli\"

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.