cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

F. K. Kukësi pjesëmarrëse në Kupën \”Pavarësia\”

  • November 27, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 107 Views

Skuadra e F.K. Kukësit është pjesëmarrëse në Kupën \”Pavarësia\”. Ekipet që marrin pjesë janë Otranto (Ulqin), Shkëndija e Tetovës (Maqedoni), Prishtina (Kosovë) dhe Kukësi si përfaqësues i Shqipërisë. Shorti është hedhur dhe ekipi ynë do të ndeshet me Shkëndinë e Tetovës në orën 12:00, në stadiumin \”Selman Stërmasi\”. Hyrja e lirë!

#ForcaKukësi

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.