cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Kukësi gjen mbështetje edhe nga tifozët në Londër

  • November 22, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 144 Views

Sukseset e klubit të F.K. Kukësit nuk kanë mbetur vetëm brenda kufinjëve, pasi skuadra verilindore ka tifozë dhe dashamirës edhe në Angli, konkretisht në Londër. Tre nga tifozët e zjarrtë të Kukësit kanë shkuar edhe më tej me mbështetjen e klubit duke kontribuar edhe me ndihma financiare.

Halil Karanxha, Qerim Halili dhe Nuri (Baci) Muçmata kanë derdhur në llogarinë e klubit një shifër prej 800 eurosh. Klubi i Kukësit tashmë gjen mbështetje edhe nga jashtë vendit për realizimin e objektivave.

Skuadra verilindore falenderon këta tifozë dhe fton edhe të tjerët të ndjekin rrugën e tyre.

\"halili\" \"qerimi\" \"nuri\"
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.