cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Urimi për kapitenin Hallaçi

  • November 12, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 87 Views

Urim

Kapiteni Rrahman Hallaçi feston sot ditëlindjen e 33-të. Mbrojtësi e ka festuar me ekipin në palestër dhe nuk kanë munguar as urimet për të. Klubi i F.K. Kukësit i uron kapitenit suksese në karrierën e tij sportive dhe në jetën familjare.
Urime kampion!
Video: https://youtu.be/4PjZcvTnZ64
#Urim #Kapiten #Bigfamily #ForcaKukësi

\"kapiteni1\"

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.