cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Urim për Entonio Pashajin

  • November 10, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 189 Views

Urim

Klubi i F.K. Kukësit uron futbollistin Entonio Pashaj me rastin e ditëlindjes së tij. Sot, mbrojtësi feston 32 vjetorin e lindjes dhe klubi i uron suksese në karrierën e tij sportive dhe në jetën e tij private.
Urime kampion!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.