cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Skuadra e F.K. Kukësit zbret në fushë

  • November 10, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 89 Views

Skuadra e F.K. Kukësit ka vijuar stërvitjen edhe ditën e sotme. Ekipi nën drejtimin e stafit teknik ka zbritur në fushën e kompleksit “Internacional”, në Pezë, në orën 16:00.

Të gjithë lojtarët kanë qenë në gatishmëri të trajnerit Gjoka, përjashtim bën Pashaji që është i dëmtuar dhe vazhdon fazën e rikuperimit.

Seanca ka qenë e një karakteri fiziko-teknik me cirkuite dhe ushtrime të larmishme me topin. Forma e futbollistëve është e mirë dhe atmosfera është e qetë.

Fotot nga seanca e sotme:

\"polsoka\" \"poloska3\" \"poloska2\" \"poloska1\"

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.