cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Causo Seidi, drejtori i ri i marketingut në klubin e F.K. Kukësit

  • November 5, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 95 Views

Klubi i F.K. Kukësit në procesin e modernizimit të strukuturave dhe përthithjen e ideve europiane po mendon për çdo hallkë të administratës. Në kushte të tilla, presidenti Safet Gjici ka gjetur bashkëpunim me Causo Seidin, të cilit i ka besuar rolin e drejtorit të marketingut.

Numri një i klubit i ka besuar projekteve të paraqitura nga Seidi dhe i ka dhënë mundësi veprimi për realizimin e tyre. Përvoja e gjatë Seidit në arenën ndërkombëtare dhe konkretisht në Angli me ekipin e West Bromwich Albion do të ndihmojë edhe klubin e F.K. Kukësit.

Urime Causo, mirë se erdhe në familjen e klubit të Kukësit!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.