cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Ekipet e Akademisë kërkojnë rikthimin te fitorja

  • November 3, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 86 Views

Ekipet U-17 dhe U-19 të Kukësit nuk e kanë nisur shumë mirë sezonin dhe për këtë arsye po punohet fort që të shkojnë aty ku i takon kësaj skuadre.

Java e kaluar nuk ishte më mira dhe e duhura për skuadrën U-17 të drejtuar nga trajneri Agim Belaj dhe ekipin U-19 të drejtuar nga Gëzim Shehu, pasi pësuan dy humbje me ekipin e Akademisë së Futbollit.

Java e 7-të do t\’i përballë skuadrat e Akademisë me ekipin e Portos dhe po punohet fort që të merren rezultate pozitive. Lojtarët po punojnë fort me trajnerët e tyre për të arritur rezultatet  e duhura. Klubi ka një vëmendje ndaj Akademisë.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.