cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Klubi vendos transport falas për tifozët

  • October 20, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 83 Views
Drejtuesit e klubit të Kukësit kanë vendosur transport falas për tifozët në transfertën e Korçës, për ndeshjen që do të zhvillohet të shtunën në orën 17:00.
Tifo-grupet po merren me organizimin e nisjes së tifozëve dhe për momentin është vendosur një autobus në Durrës, një në Kamzë dhe një në Kukës.
Kjo vjen për mbështetjen e tifozëve, por edhe nevojën për tifozë që ka skuadra në këtë takim mjaft të rëndësishëm për të.
Të gjithë së bashku marshojmë drejt Korçës!
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.