cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

F.K. Kukësi merr ftesën për asamblenë e radhës në ECA

  • October 15, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 92 Views

Skuadra e F.K. Kukësit tashmë është pjesë zyrtare e  ECA-së (European Club Association) dhe është e anëtarësuar me rregulla të plota. Ekipi verilindor është ftuar zyrtarisht në asamblenë e radhës botërore që do të mbajë kjo shoqatë më datë 27-28 Mars në Athinë.

\"ecaaaa\"

Kukësi bërë  pjesë si anëtare me të drejta të plota e ECA-së (European Club Association). ECA është një shoqatë që ka në përbërje 150 klube nga e gjithë Europa dhe klubet më të rëndësishme, emra të tillë si Bayern Munche, Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Milan dhe shumë emra të tjerë të rëndësishëm në  Europë.

 

\"rummenigge\"

 

Kryetari i ECA-së është Karl-Heinz Rummenigge. Ndërsa pjesë e bordit janë zyrtarë të ekipeve më të rëndësishme siJuventus, Olimpiakos, Real Madrid, Ajax, Arsenal, etj.

\"bordiii

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.