cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Ekipi i jep fund përgatitjeve para Korabit

  • October 15, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 76 Views
Skuadra e F.K. Kukëpsit ka vijuar përgatitjet gjatë ditës së sotme. Ekipi nën drejtimin e trajnerit Ernest Gjoka dhe ndihmësve të tij ka mbyllur përgatitjet në stadiumin “Zeqir Ymeri”.
 
Seanca është zhvilluar në orën 14:00 dhe ka zgjatur rreth 60 minuta. Lojtarët kanë marrë edhe detyrat e fundit për nesër dhe tashmë i është dhënë dora e fundit edhe përgatitjeve.
Atmosfera është mjaft pozitive dhe të gjithë besojnë në kalimin me sukses të këtij takimi.
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.