cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Zyrtare, F.K. Kukësi dënohet të zhvillojë një ndeshje pa tifozë

  • October 4, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 103 Views

Sot, janë shpallur vendimet e Komisionit të Disiplinës dhe fatkeqësisht pjesë e dënimeve është edhe skuadra jonë. KDS ka vendosur që F.K. Kukësi do të luajë një ndeshje pa tifozë.

3. F.K. “Kukësi”, për sjellje të gabuar të spektatorëve, në bazë të Nenit 66 të KDS, dënohet me 1(një) ndeshje pa spektatorë, bazuar në nenin 66/1 të KDS.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.