cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Kalendari i ekipeve U-17 dhe U-19

  • September 16, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 86 Views

Federata Shqiptare e Futbollit ka publikuar kalendarin e ekipeve të moshave. Klubi i F.K. Kukësit merr pjesë me dy ekipet në Superligën e moshave. U-17 e drejtuar nga trajneri Agim Bela dhe U-19 e drejtuar nga teknik Gëzim Shehu kanë mësuar kundërshtarët e tyre.

Të dy ekipet e akademisë janë pjesë e grupit A, kampionati fillon me 25 shtator dhe ndeshjen hapëse  e kemi në stadiumin \”Zeqir Ymeri\” kundër Vllaznisë së Shkodrës.

Kalendari i F.K. Kukësit U-17, grupi  A                     Kalendari i F.K. Kukësit  U-19, grupi A  

Java e 1-rë/ F.K. Kukësi – Vllaznia                                F.K. Kukësi – Vllaznia
Java e 2-të/ Laçi – F.K. Kukësi                                      Laçi – F.K. Kukësi
Java e 3-të/ F.K. Kukësi – Internacional                        F.K. Kukësi – Internacional
Java e 4-ët/ Shkëndija Tr. – F.K. Kukësi                       Shkëndija Tr. – F.K. Kukësi
Java e 5-të/ F.K. Kukësi – Tirana                                   F.K. Kukësi – Tirana
Java e 6-të/ Akademia – F.K. Kukësi                            Akademia – F.K. Kukësi
Java e 7-të/  F.K. Kukësi – Porto                                    F.K. Kukësi – Porto
Java e 8-të/ Olimpik – F.K. Kukësi                                 Brians – F.K. Kukësi    
Java e 9-të/ F.K. Kukësi – Partizani                               F.K. Kukësi  – Partizani
Java e 10-të/ Vllaznia – F.K. Kukësi                               Vllaznia – F.K. Kukësi
Java e 11-të/ F.K. Kukësi – Laçi                                     F.K. Kukësi – Laçi
Java e 12-të/ Internacional – F.K. Kukësi                       Internacional – F.K. Kukësi
Java e 13-të/ F.K. Kukësi – Shkëndija e Tr.                   F.K. Kukësi – Shkëndija e Tr.
Java e 14-të/ Tirana – F.K. Kukësi                                  Tirana – F.K. Kukësi
Java e 15-të / F.K. Kukësi – Akademia                          F.K. Kukësi – Akademia
Java e 16-të/ Porto – F.K. Kukësi                                    Porto – F.K. Kukësi
Java e 17-të/ F.K. Kukësi- Olimpik                                 F.K. Kukësi – Brians
Java e 18-të/ Partizani – F.K. Kukësi                              Partizani – F.K. Kukësi  

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.